Referat

P17 Div 1: Växjö Norra IF (h) 11-2 (6-1)

Storseger i våravslutningen

Vi avslutar vårssongen på bästa sätt och gör tvåsiffrigt hemma på Norregård.

Starten blev dock sisådär då undertecknad hittat på en hörnvariant som misslyckades och istället resulterade i en kontring och 0-1. Komplexa hörnvarianter ska undvikas i fortsättningen, det är bättre att slå in dem direkt i mål som Carl gjorde till 5-1 :)

Efter det tidiga underläget skapar vi fyra jättelägen men Isac sköt i ribban och stolpen, Carl i stolpen och Tims skott räddade målvakten.

Men efter en kvart lossnar det och inom loppet på fem minuter levererar Noah framspelningar två gånger om till Isac som #12 distinkt satte dit och sedan serverar Isac Carl öppet mål och till slut letar sig bollen över mållinjen fram till 3-1.

Innan paus hann vi med tre mål till och segern var säkrad. Kul att vi lyckas hålla uppe nivån ändå i andra och göra fem mål till.

Som vanligt utmärkt koncentrerat och hårt jobb från hela truppen med extra plus till William med mycket väl avvägda uppspel, bollvinnarna Noah och Filip på mitten, fyramålsskytten Tim, tremålsskytten Carl och sist men störst till Isac som återigen levererar på en fantastisk nivå och gör fyra mål och tre assist.

Starten i P17 Division 1 har överträffat alla förväntningar och med nio poäng och 24-5 i målskillnad efter de tre omgångarna har vi skapat oss ett spännande utgångsläge för hösten.

Vårsäsongen är dock inte riktigt slut ännu utan träningar på tisdag och onsdag samt DM-kvartsfinal på fredag, hemma på Norregård mot Grimslöv, kvarstår innan vi tar semester.

Matchen finns som vanligt att se i efterhand på Min Fotboll samt att vaisanen.nu/värnamo.nu var på plats igen.

Isac Thuresson 1 0 0 0 2 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng